Alles over Egypte
ontdekegypte.nl

Remix Travel Agency
remixtravel.net

Handige gids voor je vakantie in Egypte


Ben je van plan Egypte bezoeken om de rijke geschiedenis van het Oude Egypte te bezichtigen?

De reisgids van Egypte bevat een grote hoeveelheid aan bezienswaardigheden die het landrijk is. Vanuit Caïro, Luxor of Aswan zijn vele oud-Egyptische monumenten waaronder piramides, tempels en tombes te bezoeken.

Reisgids van Egypte, de pirades van Gizeh
De piramides van Gizeh in Egypte.

Historie van Egypte
De culturele en rijke historie van het Afrikaanse land bied vele mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Door het enorme aanbod aan monumenten die opengesteld zijn voor publiek is het handig te weten wat er zoal te bezichtigen is in het betreffende gebied.

Reisgids van Egypte, de Karnak Temple in Luxor
De Karnak Tempel in Luxor.

Egyptian Realms heeft inmiddels acht jaar ervaring met reizen door Egypte waarop deze handige reisgids van Egypte tot stand is gekomen en waarvan de reisverslagen op de website een beeld geven wat er zoal te bezoeken is tijdens een vakantie periode.

Cairo museumMusea
Egyptische musea met kunstschatten uit de rijke geschiedenis van het oude Egypte hebben de meest indrukwekkende collecties die vele bezoekers trekt vanuit de hele wereld.

Indrukwekkende oases en tuinen die bezichtigd kunnen worden en ook de vele markten en bazars met een grote diversiteit aan producten van Egyptische bodem zijn zeker een bezoek waard!