Lotus Bazar – Luxor

by Egyptian Realms 166 views0

Ga je op vakantie naar Luxor? De Lotus Bazar gevestigd in het centrum van Luxor heeft naast een ruim assortiment prachtige sieraden gemaakt van goud, zilver en edelstenen ook diverse souvenirs waaronder beeldjes, parfum flesjes en nog veel meer!

Lotus Bazar shop at Luxor, Egypt

De Lotus Bazar heeft een unieke collectie Egyptische handgemaakte sieraden van hoogwaardige kwaliteit waaronder ringen, colliers, kettingen en armbanden die gemaakt zijn door Egyptische vakliederen. Of je nu op zoek bent naar een sieraad van gemaakt van Turqoise, Lapis Lazulli, Amethyst, Parels, Agaat, Koraal, of juist een sieraad van zilver of goud voorzien van een hanger?

Lotus Bazar shop at Luxor, Egypt

Met de verschillende hangers die in de winkel verkrijgbaar zijn van onder andere Isis, Horus, Hathor, Scarabee, Ankh, en cartouches kunt u uw eigen geliefde sieraden samenstellen. Ook voor hangers gemaakt van edelstenen ben je bij het juiste adres.

Naast sieraden biedt de Lotus Bazar prachtige handgemaakte natuurstenen beeldjes van Egyptisch goden, koningen en dieren waaronder de Nijlpaard en leeuw maar ook ingelegde juwelen kistjes met parelmoer, Egyptische parfum flesjes, bewerkte fotolijstjes en beschilderde papyrus . Daarnaast zijn er verschillende obelisken en piramides verkrijgbaar die gemaakt zijn van natuursteen waaronder Albast.

De winkel is al vele jaren een vertrouwd adres voor de vele bezoekers die Luxor aandoen en heeft door de jaren een grote klantenkring afkomstig vanuit de gehele wereld opgebouwd die de Lotus Bazar reeds weten te vinden vanwege zijn prachtige betaalbare sieraden.

Naast de grote klant tevredenheid is het tevens mogelijk sieraden naar wens te laten aanpassen. Of het nu een aanpassing op een ring, armband of collier betreft, bij de Lotus Bazar worden uw aanpassingen met zorg in orde gemaakt.

De Lotus Bazar is gevestigd in de Khaled Ibn El Waleed St. in het centrum van Luxor en is eenvoudig te bereiken vanaf de vele hotels die in het centrum van Luxor zijn gevestigd.

De Lotus Bazar heet u van harte welkom!